آرتروز و دیدگاه کارشناسانه دکتر جوانیان در نشست با کمیته پژوهش استان

untitled

“همه انسانها دچار آرتروز هستند”

آرتروز تعاریف مختلفی دارد.مفهوم عمومی آرتروز که همه به آن مبتلا می شوند گرفتاری بخشی از روح و جسم افراد است.یعنی در هر فردی بخشی از مسائل روحی و روانی ،سایکوتیک(بخش روانی) یا بدنی دچار فرسایش شده باشد در معنای عمومی این فرد دچار آرتروز است.خانمی که دچار موهای زائد شده است، فردی که از عینک استفاده میکند و یا فردی که دچار فوبیا(ترس) است و …. می تواند مثالی باشد از افرادیکه دچار آرتروز به معنای عمومی هستند.

بطور کل آرتروز را در معنای عمومی می توان اینگونه تعریف کرد که هیچ فردی در حیات سالم نیست و هر انسانی دچار گرفتاری است که به آن آرتروز می گویند.در حقیقت سلامتی نسبی است.

تعریف آرتروز از نظر ارتوپتی:فرسایش کیسه های زلالی، لیگامنت ها،زردپی ها و مفاصل است.از عوارض آرتروز می تواند تورم مفاصل و سائیدگی و درد و آتروفی … باشد.

 اگرآتروفی (کاهش حجم عضلات) ممکن است همراه با درد باشد.اگر آتروفی صورت نگیرد درد مفصل قابل کنترل و تحمل است و این زمانی ممکن خواهد بود که قدرت عضلات در حد بهینه باشد.

با افزایش سن، کاهشی در حجم عضلات و فاکتورهای آمادگی جسمانی رخ می دهد بطوریکه مطالعات نشان میدهد بعد از 30 سالگی در هر سال حدود 1٪ از توان عمومی عضلات خود را از دست میدهیم و افراد با تمرینات ورزشی مناسب می توانند عوارض حاصل از آرتروز را کاهش دهند.

“جناب دکتر جوانیان پاسخگوی سوالات شما درخصوص آرتروز در هیات ورزشهای همگانی استان میباشند”

شماره تماس:09112543670

افزودن دیدگاه

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.